NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA ŠTAMPE

O R G O N P R I N T

  • PUN KOLOR BEZ OBZIRA NA SLOŽENOST ŠTAMPE
  • BRZO I EFIKASNO
  • DUGOTRAJNOST I GARANCIJA NA KVALITET
  • ZA SVE VRSTE TEKSTILA
  • EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA ŠTAMPA-NE KORISTI ŠTETNE HEMIKALIJE
  • PRECIZNOST,VRHUNSKI KVALITET I BRZA ISPORUKA
  • LAKO ODRŽAVANJE
  • NEMA PUCANJA OTISAKA ( KAO KOD SITO ŠTAMPE I DRUGIH TEHNIKA
  • MOGUĆNOST IZRADE PERSONALIZOVANIH PREDMETA

Šta je DTF tehnologija i prednosti

DTF (Direct to Film) tehnologija štampe na tekstilu je jedna od najnovijih tehnologija štampe koja se koristi za personalizaciju tekstilnih proizvoda. Ova tehnologija nudi brojne prednosti u odnosu na tradicionalne tehnologije štampe kao što su DTG (Direct to Garment) i transfer štampa.

Jedna od glavnih prednosti DTF tehnologije je da je veoma brza i efikasna. Možete štampati na tekstilnim proizvodima u punom koloru u samo nekoliko sekundi, bez obzira na složenost dizajna. Ova brzina omogućava da se veće količine proizvoda odštampaju u kraćem vremenskom periodu, što je idealno za komercijalne svrhe.

Još jedna prednost DTF tehnologije je njen kapacitet da odštampa na gotovo svim vrstama tekstila. Ova tehnologija je takođe veoma izdržljiva i dugotrajna. Nakon štampe, boja se utiskuje u tkaninu, što znači da će boje trajati mnogo duže nego kod drugih tehnologija štampe.

DTF štampa-proces

DTF tehnologija koristi poseban film kao osnovu za štampu. Film se postavlja u ploter, a zatim se boje štampaju na film. Nakon štampe, film se prenosi na tkaninu uz pomoć toplote i pritiska. Ovaj proces osigurava preciznost i kvalitetu štampe, bez ikakvih varijacija u bojama ili dizajnu.

Konačno, DTF tehnologija je ekološki prihvatljivija opcija u odnosu na druge tehnologije štampe, jer ne koristi štetne hemikalije koje se koriste u drugim tehnikama štampe. Ovo je važna prednost za one koji se brinu o zaštiti okoline.

Uz DTF tehnologiju, vaši personalizovani tekstilni proizvodi će biti vrhunskog kvaliteta, dugotrajni i brzo isporučeni. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o DTF tehnologiji i kreirajte svoju personalizovanu majicu sa ovom najnovijom tehnologijom štampe na tekstilu.

Kome je namenjena DTF tehnologija

Želite da istaknete svoj brend i učinite svoje zaposlene ujedinjenim timom? DTF (Direct to Film) tehnologija štampe na tekstilu je savršen izbor za vas! Personalizovane majice, duksevi i drugi tekstilni proizvodi, sa vašim logom i imenom kompanije, stvaraju profesionalan izgled i čine vaš brend prepoznatljivim. DTF tehnologija nudi brzu i efikasnu proizvodnju, uz preciznu i dugotrajnu štampu koja se lako održava. Kontaktirajte nas danas i oplemenite vašu poslovnu garderobu najnovijom tehnologijom štampe na tekstilu.

Želite da priuštite nezaboravan poklon za nekoga posebnog? DTF (Direct to Film) tehnologija štampe na tekstilu vam nudi mogućnost da personalizujete majicu, džemper ili drugi tekstilni proizvod sa porukom ili slikom koju sami odaberete. Izaberite dizajn koji odgovara vašem ukusu i dodajte lični pečat, za poklon koji će sigurno izazvati osmeh na licima vaših voljenih. DTF tehnologija nudi brzu i efikasnu proizvodnju, sa vrhunskim kvalitetom štampe koja traje dugi niz godina. Kontaktirajte nas danas i iznenadite vaše voljene najnovijom tehnologijom štampe na tekstilu.

Želite da se istaknete iz mase i pokažete svoj jedinstveni stil? DTF (Direct to Film) tehnologija štampe na tekstilu je idealna za vas! Naša tehnologija omogućava personalizaciju vaše majice po vašem ukusu, sa dizajnom i porukom koju sami kreirate. Izaberite boje, dodajte tekst, sliku ili bilo koji drugi detalj koji će učiniti vašu majicu jedinstvenom. Naša DTF tehnologija garantuje preciznu i dugotrajnu štampu, sa živim bojama i detaljima koji će učiniti vašu majicu izuzetnom. Kontaktirajte nas danas i stvorite svoju unikatnu majicu sa najnovijom tehnologijom štampe na tekstilu.

Reč vlasnika štamparije – Zoran Nedeljković

Tekstilni proizvodi su prisutni u nasem svakodnevnom životu, samim tim su veoma podesno sredstvo za prenošenje poruka koje možemo uraditi pomoću štampe na tekstilu. U današnje vreme postoji više tehnika štampe na tekstilnim predmetima. Stare tehnike kao što su sito štampa i sito preslikači, ne treba mnogo pominjati, manje više poznati su nam kvaliteti i mane pomenutih tehnika. Od skora se pojavila nova tehnika štampe koja je u mnogome bolja od ovih starih tehika. Njena prednost je u boljoj izdrzljivosti na pranje, boje su žive, nema ogranicenja u broju boja, nema troskova oko pripreme za štampu, mogu se raditi unikati i serije, velicina otiska nije limitirana. Moze se odstampati i bela boja. Veoma brzo se moze odraditi posao. Veoma su zahvalni za otiske manjih dimenzija, tu su ne zamenljivi po ceni i kvalitetu. Ova štampa je superiorna i kod većih otisaka sa zahtevnom štampom. Mogu se lepo odštampati i na tamnim površinama. Za sada ne mogu dostići cenu štampe u seriji kad je u pitanju štampa u jednoj boji na većim formatima , tu je još uvek sito štampa jeftinija. Smanjen je škart na minimum. Moguce je uraditi varijabilnu štampu u tiražu. DTF tehnika se može primeniti na tekstil, kako pamuk tako i poliester, na kožu, drvo. Na razne predmete kao što su rančevi, kačketi, cegeri, papir, kecelje, dresovi, jakne, dukesvi, farmerke i još mnogo toga. Zbog svega ovoga će ova tehnika uskoro pridobiti veći deo tržišta štampe na ovim poljima